Workshop (momenteel geen workshops bij het Mamacafé en Studio Yoia)

massage 2Een workshop Shantala Babymassage is eenmalige informatie ochtend voor (aanstaande) ouders. Tijdens deze workshop wordt er gesproken over de voordelen van babymassage, er worden massage technieken voorgedaan op een babypop. Vaak staan de workshops in teken van een actueel onderwerp, afhankelijk van de vraag van degene die de workshop aanvraagd.

Tijdens een workshop van 1 ½ uur maakt u kennis met de Shantala Babymassage en leer je een aantal basistechnieken.
Je kunt al mee doen als je baby 6 weken oud is. Tijdens de workshop ontmoet je meerdere ouders met hun baby’s.
Iedere workshop heeft zijn eigen thema, bv darmkrampjes, inbakeren, overstrekken, couveuse baby’s, baby-yoga en papa of opa/oma workshop.
De workshops kunnen ook een informatieavond voor a.s. ouders zijn. Er wordt dan besproken wat zij kunnen verwachten na de geboorte van hun kleine. Ook hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden. Voor   professionals ( kinderverpleegkundigen, kraamverpleegkundigen, pedagogisch medewerkers van dagverblijven  en medewerkers van gastouder-bureaus) zijn er informatieve workshops over Shantala babymassage. Hierbij wordt de babymassage aangeleerd op een pop.

Er zijn vele mogelijkheden, vraag ernaar…

Workshop met een thema :

Kosten € 35.- incl de informatiefolder Basishouding en basisaanraking met voelende en invoelende handen,  en een flesje 100% natuurlijke babyolie van Volatile. Dit is per baby. Op dit moment zijn er geen workshops gepland.

Workshops voor zwangeren met hun partner bij u thuis:

Kosten € 50.- ( per ouderpaar)  incl de informatiefolder over Shantala babymassage, basishouding en basisaanraking via voelende en invoelende handen, en een flesje 100% natuurlijke olie van Volatile. Deze workshop vindt plaats bij u thuis. Eventuele massage technieken worden geoefend op een babypop. Ook wordt het roterend aan- en uitkleden geoefend. Tevens kunt u mij alles vragen na afloop over uw aankomend ouderschap. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur, tijdstip in overleg.

Workshops voor professionals:

Kosten in overleg, afhankelijk van aantal personen.- incl de informatiefolder, Basishouding en basisaanraking met voelende en invoelende handen. Deze workshop duurt anderhalf uur, tijdstip en locatie in overleg.  De massage technieken worden aangeleerd op een babypop.

Alle workshops zijn incl koffie en thee met wat lekkers.